Personvernerklæring

Sist oppdatert 08. januar 2024
Ikrafttredelsesdato 8. januar 2024

Denne personvernerklæringen beskriver retningslinjene til Østfold Uteanlegg AS, Evjestien 15, Østfold 1661, Norge, e-post: post@ostfolduteanlegg.no, telefon: 98662429 om innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din som vi samler inn når du bruker nettsiden vår ( https ://www.ostfolduteanlegg.no ). (tjenesten»). Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten, samtykker du til innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din i samsvar med denne personvernerklæringen. Hvis du ikke samtykker til det samme, vennligst ikke gå inn på eller bruk tjenesten.
Vi kan endre denne personvernerklæringen når som helst uten forvarsel til deg og vil legge ut den reviderte personvernerklæringen på tjenesten. De reviderte retningslinjene trer i kraft 180 dager etter at de reviderte retningslinjene er lagt ut i tjenesten, og din fortsatte tilgang til eller bruk av tjenesten etter dette tidspunktet vil utgjøre din aksept av den reviderte personvernerklæringen. Vi anbefaler derfor at du går gjennom denne siden med jevne mellomrom.

Hvordan vi bruker informasjonen din:
Vi vil bruke informasjonen vi samler inn om deg til følgende formål:

    • Markedsføring / salgsfremmende
    • Målrettet annonsering

Hvis vi ønsker å bruke opplysningene dine til andre formål, vil vi be deg om samtykke og vil bruke opplysningene dine kun når vi mottar ditt samtykke, og deretter kun til formålet som vi gir samtykke til, med mindre vi er pålagt å gjøre noe annet av lov.

Dine rettigheter:
Avhengig av loven som gjelder, kan du ha rett til å få tilgang til og korrigere eller slette dine personopplysninger eller motta en kopi av dine personopplysninger, begrense eller protestere mot aktiv behandling av dataene dine, be oss om å dele (portere) dine personopplysninger informasjon til en annen enhet, trekke tilbake ethvert samtykke du har gitt oss til å behandle dataene dine, en rett til å sende inn en klage til en lovfestet myndighet og andre rettigheter som kan være relevante i henhold til gjeldende lover. For å utøve disse rettighetene kan du skrive til oss på post@ostfolduteanlegg.no. Vi vil svare på forespørselen din i samsvar med gjeldende lov.
Vær oppmerksom på at hvis du ikke tillater oss å samle inn eller behandle de nødvendige personopplysningene eller trekke tilbake samtykket til å behandle det samme for de nødvendige formålene, kan det hende du ikke kan få tilgang til eller bruke tjenestene som informasjonen din ble søkt om.

Cookies osv.
For å lære mer om hvordan vi bruker disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologiene, vennligst se våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Sikkerhet:
Sikkerheten til informasjonen din er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert endring av informasjonen din under vår kontroll. Men gitt de iboende risikoene, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet, og følgelig kan vi ikke garantere eller garantere sikkerheten til informasjonen du sender til oss, og du gjør det på egen risiko.

Klage-/databeskyttelsesansvarlig:
Hvis du har spørsmål eller bekymringer om behandlingen av din informasjon som er tilgjengelig hos oss, kan du sende en e-post til vår klageansvarlige ved Østfold Uteanlegg AS, Evjestien 15, e-post: post@ostfolduteanlegg.no. Vi vil behandle dine bekymringer i samsvar med gjeldende lov.

Kontakt oss

6 + 12 =

Adresse

Østfold Uteanlegg AS

Evjestien 15

1661 Rolvsøy

Org.nr. 922 631 107

Ta kontakt

drusi@online.no – daglig leder

post@ostfolduteanlegg.no – hagedesigner

mob. 98 66 24 29